Beneficiile unui cuptor electric incorporabil

 

Daca doriti sa va refaceti bucataria, este momentul sa luati in considerare inlocuirea vechiului cuptor pe gaz cu un cuptor electric incorporabil bun. Acest tip de cuptor functioneaza cu ajutorul unor rezistente speciale, prin care circula curentul, producand caldura necesara pentru gatire.

Printre beneficiile unui cuptor electric incorporabil se numara urmatoarele aspecte:

Va ofera posibilitatea de a economisi spatiu, fiind incorporat intr-un corp de mobilier cu functie de depozitare din bucataria dumneavoastra.

Este prietenos cu mediul inconjurator, deoarece nu utilizeaza combustibili fosili, respectiv gaz metan, asadar nu va avea o emisie crescuta de dioxid de carbon.

Este mai eficient din punct de vedere energeti, transformand un procent de 12-13% din energia consumata in caldura pentru gatit, comparativ cu un cuptor pe gaz, care converteste in caldura doar 6% din energia consumata.

Il puteti instala cu usurinta, necesitand doar un suport si o priza pentru a fi pus in functiune, in timp ce un cuptor pe gaz necesita un racord special, etans, pentru a se conecta la reteaua de gaz a locuintei.

Ofera un grad crescut de siguranta, prevenind riscul aparitiei unor scurgeri de gaze, sau a unui incendiu.

Ofera un grad crescute de control asupra temperaturii de gatire, aceasta fiind uniforma. Astfel, nu va exista riscul ca preparatele dumneavoastra sa se arda, sau sa ramana crude la interior. Puteti citi mai multe detalii pe: cuptor-electric-incorporabil.com.